Travel News
Travel News - September 2014Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Product training met het hele team

PRODUCT TRAINING MET HET HELE TEAM

Vorige vrijdag vertrokken we met ons 14-koppige team richting Düsseldorf voor een driedaagse intensieve opleiding. Geen tijd dus om de stad te verkennen, maar wel om heel wat intensieve workshops te volgen en onze kennis verder uit te breiden, met als doel onze klanten nog beter te kunnen adviseren in de toekomst. Samen met alle collega’s hebben wij een heel leerrijk weekend achter de rug. Naast presentaties over onze prachtige bestemmingen en unieke lokale belevenissen, kwamen er ook andere thema’s aan bod zoals het beklimmen van de Kilimanjaro, off road rijden, foto workshop,… Kortom, wij hebben weer heel wat kennis vergaard die we zeker zullen aanwenden bij het uitwerken van uw volgende reis op maat!

BESTEL NU ONZE NIEUWE AZIE BROCHURE!

BESTEL NU ONZE NIEUWE AZIE BROCHURE!

Asia Tours kondigt u met trots de nieuwe Azië brochure aan.

De nieuwe ‘Best of Asia 2015’ brochure is ietwat uitgebreid. Met een 130-tal pagina’s geven wij u enkele smaakmakers, maar alles kan aangepast worden aan uw persoonlijke voorkeuren.

Nieuw is dat het aanbod van de combinatiereizen uitgebreid is. Hebt u ooit al gedacht aan een combinatie Cambodja-Thailand-Vietnam of Myanmar-China? Indien niet, bestel dan snel de nieuwe ‘Best of Asia 2015’ brochure.

Met deze brochure wordt het nog aangenamer om uw volgende droomreis naar Azië te plannen. Als gepassioneerd expert gaan we samen met u op zoek naar uw ultieme reiservaring!

Bestel de brochure hier

Nancy ontdekt VENETIE, stad in het water

NANCY ONTDEKT VENETIE, STAD IN HET WATER

Men zegt dat Venetië binnen x-aantal jaren niet meer zal bestaan… dat het in zee zal verdwijnen !
Het was dus hét ideale moment om dat ginder allemaal nog eens te gaan bekijken.

Kijk uw ogen uit op het Dogenpaleis, eeuwenlang de residentie van de heersers van Venetië, en de San Marco basiliek, met zijn prachtige mozaïeken en schitterend bladgoud.

Lees verder

Club Med Wintersportaanbod

CLUB MED WINTERSPORTAANBOD

Beleef uw vakantie in alle rust met het Club Med Wintersportaanbod, een droom... Profiteer nu van de Happy First-formule!

Terwijl de liefhebbers van farniente hun batterijen opladen op het strand, denken sommigen al aan de wintervakantie... Maar skilessen reserveren, materiaal huren en activiteiten organiseren voor kinderen vraagt vaak veel energie. Daarom stelt Club Med u zijn Wintersportaanbod voor, een zeer voordelige all-informule.

Lees verder

BHUTAN, het land van de draak

BHUTAN, HET LAND VAN DE DRAAK

Bijna even onbereikbaar als het mythische Shangri-La, waar rust, vrede en geluk deemsteren aan de Verloren Horizon.

De Himalaya, wat in het Sanskriet zoveel betekent als “eeuwige rustplaats van de sneeuw”, biedt een rijkdom aan landschappen. De beste reisperiode is uiteraard de winter met de open, staalblauwe hemel. Maar wist je ook dat hier enkele kleine koninkrijkjes verborgen liggen, zoals het lieflijke Sikkim (thans een Restricted Area dat deel uitmaakt van India) of het betoverende Bhutan?

Lees verder

Grecotel Caramel Boutique Resort, nieuw suite & villa hotel in Rethymnon

GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT, NIEUW SUITE & VILLA HOTEL IN RETHYMNON

We vieren een nieuwe geboorte in de Grecotel hotel familie: Caramel, een nieuw boetiek hotel in Kreta, opende de deuren op 6 juli 2014. Geniet van excentrieke luxe in dit prachtige landgoed aan het strand, slechts enkele minuten van de charmante Venetiaanse haven van Rethymnon. Het nieuwe Grecotel Caramel Boutique Resort combineert een relaxte sfeer met de glamour van een luxe resort.

Lees verder

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos