Travel News
Travel News - September 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Het koloniale Cuenca, Ecuador

HET KOLONIALE CUENCA, ECUADOR

Tijdens een reis door Ecuador mag Cuenca zeker niet op uw programma ontbreken, ook al houdt u niet van steden. Cuenca is de mooiste koloniale stad van Ecuador. Cuenca is de op twee na grootste stad van het land en hoofdstad van de provincie Azuay. Ondanks de bijna een half miljoen inwoners heb je nooit het gevoel in een grote stad te lopen. Met zijn fleurige bloemenmarkt, mooie kathedralen en fabriekjes waar Panamahoeden worden gemaakt, is Cuenca een veelzijdige bestemming.

Cuenca staat bekend om haar vele kerken en kathedralen uit de zestiende en zeventiende eeuw. Hier vindt u ook de op één na grootste kathedraal van Zuid-Amerika. Cuenca heeft veel bezienswaardigheden zoals de dagelijkse bloemenmarkt waar het altijd druk is of het Museo del Banco Central waar u een goed beeld krijgt van de leefomstandigheden en de bewoners in de diverse regio´s in Ecuador. ’s Avonds valt er heel wat te beleven en kan je gezellig dineren in één van de vele patiorestaurants.

Contacteer ons voor meer informatie

Hotel Sheraton, Iguazu – Argentinie

HOTEL SHERATON, IGUAZU – ARGENTINIE

Hotel Sheraton ligt in het Argentijnse deel van het nationale park Iguazú. Vanuit dit eerste klas hotel kijkt u direct op de beroemde watervallen van Iguazú. Alle kamers van hotel Sheraton hebben een eigen balkon, airconditioning en alle comfort die u zich kunt wensen. De kamers hebben uitzicht op de jungle of op de watervallen. Bij een verblijf in dit hotel raden wij dan ook aan om een kamer te nemen met zicht op de watervallen!

Contacteer ons voor meer informatie

Mountain Lodges of Peru – 7 dagen Andes trekking met hotelcomfort

MOUNTAIN LODGES OF PERU – 7 DAGEN ANDES TREKKING MET HOTELCOMFORT

Een trekking in de majestueuze Andes… niks voor u, zegt u? Tot nog toe was u met een dergelijke tocht aangewezen op kamperen met tenten. Met het concept "Mountain Lodges of Peru" heeft u nu de mogelijkheid om een 7-daagse trektocht te ondernemen van Cuzco tot bij de befaamde site van Machu Picchu.

Tijdens de tocht op de Salkantay Trail overnacht u telkens in aangename en comfortabele lodges, voorzien van alle nodige comfort (eigen kamer met badkamer, warme douches, degelijke bedden en zelfs openlucht-jacuzzi’s). De tocht brengt u langs indrukwekkende landschappen, door hoogland en nevelwoud tot bij de onvergetelijke ruïnes van Machu Picchu. Deze tocht kan perfect ingepland worden in eender welk Peru-reisprogramma en kan dus aangevuld worden met een deel Peru vóór u in Cuzco aankomt en een deel Peru na de tocht. Een unieke manier om de Andes en zijn glorieuze verleden te ontdekken!

Contacteer ons voor een programma op maat!

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos