Travel News
Travel News - September 2011Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Gwendolien Depover op studiereis naar Ecuador

GWENDOLIEN DEPOVER OP STUDIEREIS NAAR ECUADOR

Met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij LAN vertrok ik begin juni naar Ecuador voor een begeleide rondreis met extensie naar de wondermooie Galapagoseilanden.
Van de hoofdstad Quito ging het noordwaarts naar de bekende indianenmarkt van Otovalo met daarna boottocht op het meer nabij de Cotocachivulkaan.
Terug naar Quito met bezoek aan het historische centrum en het Mitad del Mundo monument (Evenaarsmonument).
De volgende dagen reden we langs de ‘laan der vulkanen’ met de prachtige vulkanen Cotopaxi, Chimborazo en Tungurahua.
We genoten er tevens van het bezoek aan de waterval Pailon del Diablo en de treinrit naar de befaamde Devil’s Nose.
Een bezoek aan de Incasite Ingapirca en het historische Cuenca is absoluut een aanrader.
Via het Cajas National Park dat bekend is voor zijn lagunes gaat het naar Guayaquil, de grootste havenstad van Ecuador.
Een cruise naar de Galapagos is een absolute must om de reis naar Ecuador af te sluiten. Het is een unieke belevenis met talrijke activiteiten zoals zwemmen tussen de zeehonden en zeeschildpadden, snorkelen, kajakken, vogelobservatie.
Met andere woorden ‘Ecuador is een once in a lifetime experience’.
Bij Latin Tours kan u terecht voor uw individuele reis op maat naar Ecuador en de Galapagos eilanden. Bij interesse gaat Gwendolien samen met u op zoek naar uw ultieme reis op maat tijdens een individueel gesprek.

De Pantanal - het grootste moerasgebied ter wereld

DE PANTANAL - HET GROOTSTE MOERASGEBIED TER WERELD

De Pantanal staat gekend als het grootste moerasgebied ter wereld. Het grootste deel ervan ligt in Brazilië. In het regenseizoen van november tot april staat maar liefst 80% van dit immense gebied onder water. Hierdoor bevat het een rijke collectie aan waterplanten. Een afwisseling van graslanden, bossen, rivieren en meren zorgt tevens voor een rijk dierenleven. U kunt hier kaaimannen, otters, apen, tapirs en capibara's spotten. Daarnaast is de Pantanal een waar paradijs voor vogelliefhebbers met honderden verschillende soorten waaronder ibissen, toekans, reigers, papegaaien, jabiru's en haviken. De Pantanal staat garant voor een unieke natuurervaring!
U kunt er verblijven in een lodge of pousada van waaruit talrijke excursies worden georganiseerd zoals een tocht te paard door de wetlands, boottochten, …
De Pantanal kan perfect gecombineerd worden met andere regio's in Brazilië. Contacteer ons voor het uitwerken van een individuele reis die past bij uw interesses!

Nationaal Park Iguazu - Yacutinga Lodge

NATIONAAL PARK IGUAZU - YACUTINGA LODGE

Het Nationaal Park Iguazu ligt op de grens van Argentinië met Brazilië, slechts 60 km van de beroemde watervallen. Het is een gebied met snelstromende rivieren, dichte bebossing, vele exotische vlinders, zoogdieren en reptielen. Een waar paradijs voor vogelliefhebbers: meer dan 400 vogelsoorten zijn hier waar te nemen tijdens de excursies met ervaren gidsen. U kunt er verblijven in de unieke eco-lodge YACUTINGA. De lodge beschikt over 8 kilometer bospaden die u de kans bieden midden in de ongerepte natuur de diversiteit van de flora en fauna te ontdekken. De lodge is harmonisch in de omgeving geïntegreerd. De accommodatie is in units, met elk 4 kamers, rondom het hoofdgebouw in het bos verdeeld. De kamers zijn in lokale stijl, comfortabel ingericht, beschikken over een eigen bad met warm water en een open haard. Zelfs vanuit de veranda kunt u dieren zien. In het hoofdgebouw is er een restaurant, een lounge en een bar met grote open haard: ontmoetingsplek voor gasten en gidsen. Het zwembad in de tuin past perfect in de omgeving. De ideale keuze dus voor u een authentieke ervaring in het nationaal park Iguazu.

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos