Travel News
Travel News - September 2011Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

GWENDOLIEN OP VAKANTIE IN LANZAROTE - RIU CLUBHOTEL PARAISO

GWENDOLIEN OP VAKANTIE IN LANZAROTE - RIU CLUBHOTEL PARAISO

Eind juli vertrok ik voor een heerlijke vakantie op Lanzarote, de zwarte parel van de Canarische Eilanden. Het eiland dankt zijn naam aan het vulkanische landschap.
Ik verbleef in het RIU Clubhotel Paraiso Lanzarote, een echte aanrader. Een mooi all inclusive resort nabij Puerto del Carmen. Ideaal gelegen langs een kilometerlange boulevard waar je veilig kan fietsen en wandelen.
Puerto del Carmen is een typische badplaats met talrijke winkeltjes, terrasjes en bars. Gezelligheid troef!
Een uitstap naar het Timanfaya National Park met zijn lavavelden en vulkaankraters is zeker een aanrader. Bezoek ook zeker Cuevas de los Verdes, een gangen- en grottenstelsel van 7 kilometer lengte. Het is, naast de Jameos del Agua, één van de interessantste vulkanische fenomenen van het eiland. De bekende kunstenaar Cesar Manrique heeft over het ganse eiland zijn stempel gedrukt, wat het eiland een bijzondere uitstraling biedt. Ik kan dus zeker spreken over een meer dan geslaagde vakantie. Voor meer info, kan u steeds contact opnemen met Gwendolien.

Monument Valley

MONUMENT VALLEY

Cowboys en Indianen… dat zag ik voor mij toen ik midden Monument Valley stond.
Ieder moment een postkoets verwachtend, of immigranten tijdens de Grote trek naar het Westen.
Indianen leiden je rond in hun práchtig park waar je achter iedere rotsformatie John Wayne of Clint Eastwood denkt te vinden.
Overnacht in hotel The View, middenin dit unieke park op de grens van Utah-Nevada (USA), in een kamer met een fantastisch uitzicht.
Voor alle informatie kan je bij Nancy terecht.

Marrakech, de parel van het Zuiden

MARRAKECH, DE PAREL VAN HET ZUIDEN

Nathalie trok deze zomer naar Marrakech, de ‘parel van het Zuiden’, de ‘Rode stad’ aan de voet van het Atlasgebergte. Een bestemming die heel veel te bieden heeft: de Arabische sprookjeswereld met haar betoverende plekjes, Jemaa el Fna, de Koutoubia en de vele tuinen. Ook een excursie naar het Atlasgebergte om van de Berbercultuur te proeven, mocht zeker niet ontbreken! De regio heeft mij zeker kunnen bekoren, vooral omdat zowel stad als strand perfect valt te combineren. Dus zeker een bestemming die ik ook kan aanbevelen voor families met kinderen die strand en cultuur wensen te combineren. Spreekt Marrakech u ook wel aan? Neem dan zeker contact met Nathalie voor een reisvoorstel op maat.

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos