Travel News
Travel News - November 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Reisbabbel Seychellen - dinsdag 11 december 2012

REISBABBEL SEYCHELLEN - DINSDAG 11 DECEMBER 2012

De Seychellen klinken bij velen in de oren als een onbereikbare (of onbetaalbare) exotische droomvakantie. Eveline, onze specialiste van Africa Tours, heeft echter zelf ervaren dat de Seychellen wel bereikbaar zijn voor een breder publiek en ook veel meer te bieden hebben dan exotische stranden en de befaamde ‘coco de mer’. Naast het klassieke ‘island hoppen’, kan je de paradijselijke Seychellen ook ontdekken per privé zeilcatamaran of motorjacht met je eigen schipper en kok aan boord.

Ideaal voor een honeymoon, gezinsvakantie of vakantie met vrienden. De specialisten van ‘Bat-O-Bleu’ komen zelf vertellen over deze unieke manier om in alle vrijheid de Seychellen te verkennen.

Programma en inschrijving

Geschiedenis, monumenten, gastronomie en… Champagne

GESCHIEDENIS, MONUMENTEN, GASTRONOMIE EN… CHAMPAGNE

Champagne ! Eén woord volstaat. Hier hebben de rijkdom van het erfgoed en de gastvrijheid van de wijnboeren een geografisch landschap van geluk gecreëerd. Om dit te ontdekken hoeft u slechts de ‘Toeristische route van de Champagne’ te volgen, steden als Reims, Epernay en Châlons-en-Champagne klinken bekend in de oren.

Lees verder

De zomer begint vandaag

DE ZOMER BEGINT VANDAAG

De brochures van Jetair Vliegvakanties zijn beschikbaar bij ons op kantoor. Boek snel en profiteer zo van ongeziene voordelen en kortingen.

Families, aarzel niet! Zo geniet u nog van de ‘Action 1.000 kids seats’, waarbij uw kind(eren) gratis plaatsen op de vlucht krijgen. OP = OP! Nieuw: nu ook geldig voor tieners t.e.m. 18 jaar.

Profiteer nu ook al van spectaculaire kortingen tot € 400 op exotische zomervakanties naar o.a. Cuba, Jamaica of de Dominicaanse Republiek! Wees er snel bij, want de hoogste kortingen vliegen de deur uit!

Lees verder

Welkom op Curacao

WELKOM OP CURACAO

Een mooi stukje Nederland in de Caraïben. Oude Nederlandse straatnamen, kleurige geveltjes van voormalige pakhuizen aan de waterkant van de St. Annabaai, hoe bestaat het!
Het Hollandse tintje van Willemstad verbaast nog elke dag. Hier vind je onder andere een drijvende pontonbrug en talrijke shopping mogelijkheden.

Lees verder

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos