Travel News
Travel News - November 2011Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Laatste kans om in te schrijven voor onze roadshow op 27/11!

LAATSTE KANS OM IN TE SCHRIJVEN VOOR ONZE ROADSHOW OP 27/11!

Met nu al 820 inschrijvingen, belooft ook de 10e editie van onze ‘Oceania Roadshow’ opnieuw een succes te worden! Inschrijven kan nog tot 24/11. De beste voorbereiding voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland en de Zuidzee-eilanden.

10 GOEIE REDENEN OM AANWEZIG TE ZIJN OP ONZE OCEANIA ROADSHOW

1. Unieke kans in België om alles wat iets te maken heeft met reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden van de Pacific samen te vinden onder 1 dak.
2. Unieke kortingen enkel voor de bezoekers aan onze Roadshow.
3. Uw belangrijkste voordeel: 100 euro korting per persoon op Qantas vluchten voor bezoekers die voor 31 december 2011 hun offerte bij Aussie Tours aanvragen.
4. Diverse geprefereerde luchtvaartmaatschappijen, touroperators en toeristische diensten die u met raad en daad zullen bijstaan in uw keuze en planning van uw reis “Down Under”
5. Uitwisselen van ervaringen met bestaande klanten.
6. Live bekijken van diverse campers en mobilhomes.
7. Uitgebreide audiovisuele presentaties over Australië en Nieuw-Zeeland.
8. De aanwezigheid van het volledige Aussie Team. Onze experten geven u graag professioneel advies omtrent uw toekomstige reis “Down Under”.
9. De release van onze nieuwe brochures. De gloednieuwe brochures van Aussie Tours zijn “vers van de pers” beschikbaar voor alle bezoekers.
10. Leuke workshops & kinderanimatie.

Via onderstaande link vindt u het programma en alle praktische informatie.

Meer info

Sybil op citytrip naar Budapest met vrienden

SYBIL OP CITYTRIP NAAR BUDAPEST MET VRIENDEN

Half oktober vertrokken we vanuit Charleroi met Wizz Air naar Budapest. Bij aankomst stonden 2 busjes ons op te wachten voor de transfer naar het Hotel Carlton (Transeurope).
Hotel Carlton ligt in het Buda gedeelte, zeer centraal , dichtbij de Kettingbrug. Nette en ruime kamers, een heel correcte ontbijtruimte. Een aanrader.

Lees verder

Nancy op vaarvakantie op de Somme

NANCY OP VAARVAKANTIE OP DE SOMME

Een riviercruise ? Nooit gedaan… Bootje varen op de Somme ? Moeilijk om mij een voorstelling van te maken, dus het maakte mij nieuwsgierig… Het was echter súper om te beleven.
Na een eerste introductie door de begeleider van de verhuurmaatschappij, vertrokken wij voor een magnifieke tocht in Noord-Frankrijk.
Een impressie: een warme lentezon in april, rustige wateren, het prachtige natuurgebied van de Somme, oude sluizen, leven op het water: reigers en mama-eend met kleintjes, goed gezelschap, onze picknick met een glaasje fris, een zacht briesje, zonnebril, ons hilarisch gestuntel in het begin van de tocht, wandelaars, absolute stilte, behulpzame Franse sluiswachters, vissers langs het kanaal, spelende kinderen, huisjes met hun eigen steiger, …. La douce France…

Contacteer Nancy voor meer info

Gwendolien in Badhotel Domburg in Zeeland (Nederland)

GWENDOLIEN IN BADHOTEL DOMBURG IN ZEELAND (NEDERLAND)

Een weekendje er tussenuit met zijn tweetjes? Waarom eens niet naar Domburg in Zeeland. Zelf koos ik voor een verrassingsweekend naar dit gezellig dorp op slechts een 2-tal uur rijden van West-Vlaanderen. Domburg, aan de kust gelegen, is een pittoresk dorpje in Zeeland. Je kan er gezellig kuieren tussen de winkeltjes, bars en restaurantjes maar vooral eindeloze strandwandelingen maken.
Het verblijf in het Badhotel is ook een absolute aanrader. De ruime en moderne vernieuwde kamers en de uitgebreide wellness zijn alvast grote troeven.
Een lekker aperitiefje in de bar met daarna een heerlijk diner in hun restaurant maken het verblijf af.

Contacteer Gwendolien voor meer info

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos