Travel News
Travel News - Mei 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Reizen naar Gambia kan voortaan met uw identiteitskaart

REIZEN NAAR GAMBIA KAN VOORTAAN MET UW IDENTITEITSKAART

Gezellige kleurrijke dorpjes, goudgele stranden en een overweldigende ongerepte natuur: u vindt het allemaal in Gambia! Dit kleine landje aan de westkust van Afrika wordt ook wel “het land van de glimlach” genoemd. Z’n bijnaam heeft 2 redenen: enerzijds door de rivier die het land in 2 snijdt en in het westen naar boven buigt, anderzijds door de hartelijke en joviale bevolking.

Lees verder

Eiland in de kijker: Sardinie

EILAND IN DE KIJKER: SARDINIE

Sardinië, het tweede grootste eiland van de Middellandse Zee, is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het eiland beschikt over woeste landschappen, ongerepte stranden en een golvend binnenland. De volledige kustlijn omvat 1040 kilometer en grenst telkens aan azuurblauw water. Onze tip: Ga zeker eens kajakken in Cardedu!

Lees verder

Lonely Planet ontwerpt reisgidsen voor kinderen

LONELY PLANET ONTWERPT REISGIDSEN VOOR KINDEREN

Op citytrip gaan is vaak niet populair bij kinderen tussen zes en twaalf jaar oud. Urenlang wandelen, historische gebouwen bekijken en allerlei musea bezoeken behoren niet tot hun interesses. Om deze manier van reizen bij kinderen aantrekkelijk te maken, lanceert Lonely Planet de reeks ‘Verboden voor ouders’.
In de reeks komen verschillende weetjes aan bod, aangepast aan de interesses van de kinderen: spannende verhalen over prinsen of speurders alsook speciale trekjes van bekende inwoners of voetballers. Wist je bijvoorbeeld dat er in de Londense metrotunnels af en toe haviken worden losgelaten om duiven te vangen die er anders hun nesten zouden bouwen? Of hoe zag de wapenuitrusting van een Romeinse gladiator er precies uit?
Voor de cartoons, illustraties en foto’s werd een beroep gedaan op Weldon Owen; een illustrator gespecialiseerd in kinder- en jeugdpublicaties.
Voorlopig verschijnen de reisgidsen enkel voor New York, Rome, Parijs en Londen. Er zullen waarschijnlijk snel andere titels volgen. Momenteel bestaan de reisgidsen in zowel het Engels als het Nederlands.
De gidsen zijn te verkrijgen voor 14,99 euro via Lonely Planet of de Standaard Boekhandel.

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos