Travel News
Travel News - Maart 2013Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Jersey... de ideale shortbreak

JERSEY... DE IDEALE SHORTBREAK

Ontdek het groene, schilderachtige eiland vol verrassingen en magie, dat oprijst uit de golvende zee tussen Engeland en Frankrijk. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens wandelingen langs uitgestrekte goudgele baaien, beboste valleien, ruige kustlandschappen met torenhoge rotsen of pittoreske, bloemrijke dorpjes.

Smulpapen genieten van de verfijnde, plaatselijke gastronomie en waterliefhebbers (bv. kitesurfers) ontdekken de 1001 mogelijkheden van de helderblauwe zee die het eiland omgeeft.

Lees verder

Madeira: een paradijs voor wandelaars

MADEIRA: EEN PARADIJS VOOR WANDELAARS

Dankzij zijn sprookjesachtige landschap, met dichtbegroeide ravijnen, heldere watervallen en wilde kanaries, is het bloemeneiland Madeira een paradijs voor wandelaars. Een kaart heeft u niet nodig: u hoeft maar één van de paadjes te volgen die eeuwen geleden door de slaven werden aangelegd. In Funchal, de hoofdstad, kunt u de botanische tuin bezoeken. Na een heerlijke wandeling geniet u van een terrasje op één van de charmante pleinen. Een glaasje Madeira-wijn of Britse thee zal zeker in de smaak vallen!

Lees verder

SeaDream: it’s yachting, not cruising

SEADREAM: IT’S YACHTING, NOT CRUISING

SeaDream Yacht Club kan wat andere rederijen niet kunnen: exotische plekjes en baaien verkennen, bijna dagelijks genieten van watersportactiviteiten alsook een verfijnde service en exquise keuken aanbieden. Eigenlijk alles wat bijdraagt tot een onvergetelijke cruise-ervaring!

SeaDream Yacht richt zich tot een publiek dat houdt van kleine luxe-schepen tot maximum 116 passagiers. De gemiddelde leeftijd van de reizigers is tussen de 35 en 45 jaar. Wie niet houdt van officiële meetings en gala-avonden, is hier aan het goede adres!

Lees verder

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos