Travel News
Travel News - Maart 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Colombia - een land met veel gezichten

COLOMBIA - EEN LAND MET VEEL GEZICHTEN

Je vindt er o.a. besneeuwde bergtoppen, een woestijn, regenwouden, mangroven, kleine bergdorpjes en veel kleurrijke kunst. Ook heeft Colombia een lange kustlijn met helder blauw water en mooie zandstranden. Je kan er diverse watersporten beoefenen, zoals duiken. Colombia staat verder nog bekend om de productie van koffiebonen, bananen, sigaren en cocaïne.

Niet enkel landschappelijk, maar ook klimatologisch en cultureel is het land heel divers en dus zeker de moeite waard! Colombia is veiliger en makkelijker te bereizen dan je denkt. Wij raden aan om Colombia met een begeleide kleine groep of als privéreis te bezoeken. Als je de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht neemt, dan zal je geen problemen hebben, net zoals in vele andere landen. Bepaalde jungle gebieden van Colombia kan je nog beter mijden. De door ons aangeboden reizen vinden plaats in toeristisch veilig en interessante gebieden. Het enige risico dat je loopt, is dat je er langer wilt blijven!

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel

Gwendolien op ITB Berlin 2012 - the World’s Leading Travel Trade Show!

GWENDOLIEN OP ITB BERLIN 2012 - THE WORLD’S LEADING TRAVEL TRADE SHOW!

Naar jaarlijkse traditie trokken we met de collega’s van Africa Tours en Aussie Tours naar de ITB in Berlijn, één van de grootste toerismebeurzen in Europa. De ‘place to be’ voor iedereen die zich wil profileren als een 'professional' in de reisindustrie. Het is voor ons de ideale beurs om onze lokale agenten opnieuw persoonlijk te ontmoeten. Uiteraard kijken we hier ook uit naar de nieuwe reistrends en interessante nieuwe accommodaties of bestemmingen. Zo kunnen we u als klant nieuwe inspiratie bezorgen voor uw volgende reisplannen.

Titilaka Hotel, Peru

TITILAKA HOTEL, PERU

Op een prachtige locatie aan het meer van Titicaca in Peru, weg van het drukke Puno, ligt het bijzondere hotel Titilaka. Een moderne uitstraling, schitterend ingerichte suites met uitzicht op het meer en een waaier aan excursiemogelijkheden zorgen voor een optimale beleving. Maaltijden en excursies zijn inbegrepen.
U kan er kajakken, deelnemen aan een begeleide wandeling of fietstocht, lokaal dorp bezoeken, roeien tussen het riet alsook een bezoek brengen aan de bekende Uros-eilanden alsook het Taquile Eiland.

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos