Travel News
Travel News - Juni 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Hotel Los Notros, Perito Moreno Gletsjer, Argentinie

HOTEL LOS NOTROS, PERITO MORENO GLETSJER, ARGENTINIE

Hotel Los Notros is het enige hotel gelegen bij de Perito Moreno gletsjer. Alle kamers kijken uit op de prachtige Perito Moreno gletsjer die van de immense Patagonische ijskap komt gestroomd. Het verblijf staat helemaal in het teken van de omgeving en in de prijs zijn ook altijd alle excursies naar de gletsjer (wandeling, boottocht en ijstrekking inbegrepen).

Er hangt wel een prijskaartje aan vast maar het is dan ook een fantastisch hotel met een geweldige service op een zeer bijzondere locatie. Kortom: Los Notros is de beste keuze voor wie op comfortabele wijze de mooiste plekken van Patagonië wil bezoeken.

Contacteer ons voor meer informatie

Ouro Preto, Brazilie

OURO PRETO, BRAZILIE

Ouro Preto, wat zwart goud betekent, is een koloniaal juweel met schitterende barokke gebouwen en kerken. Ouro Preto was een plaats vol rijkdom toen de gold rush begon in de jaren 1800. Vele prachtige kerken en koloniale huizen werden toen gebouwd. De naam "Zwart Goud" werd gegeven aan de stad door het feit dat het goud dat hier gevonden werd... zwart was.

Het is echt een plezier om deze schitterende stad, die een UNESCO Werelderfgoed Site is, te bezoeken. Elke hoek van Ouro Preto heeft een verrassing en de koloniale huizen en kerken zijn zeer goed bewaard gebleven.

De tijd van het jaar om in Ouro Preto te zijn is zonder twijfel gedurende de Semana Santa (Heilige Week, de week voor Pasen). De straten zijn dan versierd met vele kleurrijke bloemen.

Contacteer ons voor meer informatie

W-trek in Torres del Paine, Chili

W-TREK IN TORRES DEL PAINE, CHILI

De meest bekende en populairste trek in het National Park Torres Del Paine is de “W”. Dit is een trek van 4/5 dagen waarbij je onder andere naar de Mirador las Torres loopt, het uitkijkpunt waar je de beroemde “Torres” kunt aanschouwen. De trek eindigt bij de imposante gletsjer van Grey.

Je kunt tijdens de trek van ‘refugio’ naar ‘refugio’ lopen waar je in een kamer kunt overnachten. Je kunt ook al je kampeeruitrusting meenemen en gaan kamperen, want er zijn volop kampeergelegenheden binnen het park. Paden binnen het park zijn goed aangegeven. Deze trek is mogelijk van september t/m april. Om van deze trip te genieten is het essentieel om een goede conditie te hebben, een avontuurlijke geest en een positieve instelling.

Contacteer ons voor meer informatie

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos