Travel News
Travel News - Juni 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Sicilie, Il Bel Paese

SICILIE, IL BEL PAESE

Bijna 3000 jaar geleden kwamen de Grieken aan op dit eiland.
Ze bouwden er een enorme welvaart op met steden, theaters en thermen en hun tempels waren mooier dan die in hun moederland.
De rijkdom van deze nieuwe wereld trok ook Romeinen, Noormannen, Fransen en Spanjaarden aan, wat resulteerde in de aanwezigheid van talrijke tempels, kloosters en historische sites.

Lees verder

Zeilcruise Starclippers

ZEILCRUISE STARCLIPPERS

Bent u op zoek naar een originele reis? Reserveer dan een prachtige zeilcruise met de Star Flyer van Starclippers. Scheep in voor een onvergetelijk avontuur en geniet van de natuurpracht van Costa Rica en Nicaragua.

Vertrek mogelijk vanuit Brussel op 26/1, 09/2, 23/2of 09/3.

Prijs vanaf 2589 euro per persoon.
Inclusief vluchten, 1 pre-night in San José, alle transfers, 7 overnachtingen in een kajuit categorie 6, vol pension, georganiseerde activiteiten aan boord en alle havengelden.

Meer info

GO CHIC

GO CHIC

Kent u Go Chic al? Go Chic omvat enkel 5-sterren tophotels, van klassieke palacehotels tot iconische design hotels. Kortom een selectie van referentiehotels, het beste wat er bestaat.
Er bestaan inmiddels 2 brochures:
1. Go Chic Citybreaks: omvat enkel 5-sterren tophotels uit het Europese stedenaanbod + New York, Abu Dhabi, Dubai en Marrakech.
2. Go Chic Wegdromen in Europa: omvat een selectie van topresorts uit de chique Europese vakantiebestemmingen, van Baden Baden in het Zwarte Woud tot de Canarische Eilanden, hoofdzakelijk rond de Middellandse Zee.

CS Hotel Do Lago
Het CS Hotel Do Lago is een perfect adres om optimaal te genieten van de authentieke Alentejo-streek in Portugal. Het is mooi gelegen aan het Montargil-meer, wat een schitterend panorama oplevert.

Contacteer ons voor meer informatie

Last Minute naar Praag

LAST MINUTE NAAR PRAAG

Het is niet verwonderlijk dat talloze toeristen naar de Tsjechische hoofdstad afzakken, want nergens anders vindt u zoveel architectuurwonderen op zo’n kleine oppervlakte. Het imposante Kafka’s Gouden Straatje, de gotische St.-Vituskathedraal, de art-nouveaugevels in de joodse wijk, de prachtige Karelsbrug en de barokke paleizen,… Het zijn slechts enkele pareltjes die Praag tot UNESCO-werelderfgoed maakten. Na een dagje stappen waarbij u uw ogen rijkelijk de kost hebt gegeven, is het genieten van een klassiek concert, een opvoering in een black-lighttheater of van een lekkere ‘pivo’ in één van de bierhuizen. Na zdraví!

Wie vóór 17/07 reserveert, geniet last minute kortingen op de vluchtprijs met Czech Airlines. Daarbovenop zijn er talrijke ‘gratis nachten’ van toepassing.

Hotel Ibis Praha Old Town ***
Verblijf binnen 22/06-03/09, 3 nachten inclusief ontbijt en vluchten:
Prijs vanaf 234 euro per persoon.

Hotel U Medvidku ***
Verblijf binnen 01/07-01/09, 4 nachten inclusief ontbijt en vluchten:
Prijs vanaf 292 euro per persoon.

Contacteer ons voor meer informatie

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos