Travel News
Travel News - Januari 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Boek nu uw reis en win een reischeque t.w.v. 5000 euro!

BOEK NU UW REIS EN WIN EEN REISCHEQUE T.W.V. 5000 EURO!

Elke klant die vóór 31.03.12 een reis boekt bij Best Of Travel, maakt kans om zijn droomvakantie te winnen ter waarde van 5000 euro. De winnaar kiest zelf zijn ultieme reis en wij betalen de eerste 5000 euro!

Bekijk hier de voorwaarden

Best of Travel sleept 2 nominaties in de wacht voor de Roeselare Awards

BEST OF TRAVEL SLEEPT 2 NOMINATIES IN DE WACHT VOOR DE ROESELARE AWARDS

Dit jaar worden reeds voor de 15de keer de Roeselare Awards uitgereikt. Jaarlijks worden de meest verdienstelijke bedrijven of personen van Roeselare in de bloemetjes gezet.

Best of Travel is in de zomer naar de Rodenbachstad verhuisd en we werden meteen in 2 categorieën genomineerd: "Beste Bedrijf" en "Beste Nieuwbouw".

Op 28 januari worden de awards uitgereikt en we hopen natuurlijk ook met een prijs te gaan lopen!

Meer informatie over de awards

Andalusie en de Costa del Sol...

ANDALUSIE EN DE COSTA DEL SOL...

Zo dichtbij en toch zo vaak vergeten. Op slechts een 3-tal uur vliegen van Brussel bereik je de pracht van het Spaanse Zuiden.
Andalusië heeft een rijke cultuur waarvan de Moorse paleizen in Granada met het Alhambra en de Mezquita in Cordoba getuige zijn.
Sevilla spreekt dan weer tot de verbeelding met zijn kathedraal en de Giralda, gezellige plaza’s en aantrekkelijke patio’s.
De minder gekende steden Ronda en Mijas zijn beslist ook een bezoekje waard.

’s Avonds gezellig genieten in een tapasbar of tijdens een flamencoshow maakt deze bestemming voor iedereen een absolute must.
In Torremolinos, Benalmadena en het exclusieve Marbella kan men nog enkele dagen nagenieten op een zonovergoten strand.

Contacteer ons vrijblijvend voor een reisvoorstel op maat

In de kijker: Ubud - Bali

IN DE KIJKER: UBUD - BALI

Ubud, een ‘must see’ op Bali. Hoewel Ubud een echte toeristische trekpleister is, vind je er nog steeds schitterende authentieke plekjes. Je moet er alleen een klein beetje naar op zoek gaan. Maak een wandeling net buiten het drukke centrum van ubud en je bevindt je ineens midden in de natuur omgeven door de locals. Ook de rijstvelden zijn nooit veraf.
Eén van de highlights in Ubud is de Goa Gajah, die door iedereen gemakshalve de Olifantengrot wordt genoemd. Wellicht vanwege de vorm van de ingang van deze unieke tempel. Goa Gajah is één van de bekendste archeologische overblijfselen van Bali. In de middeleeuwen was dit een plaats waar boeddhisten en hindoes kwamen om te offeren. Voor de ingang van de grot ligt een opvallend rechthoekig bad met elegante waterspuwers.
In Ubud moet u zeker ook een bezoekje brengen aan het Neka Museum met zijn ongeëvenaarde collectie schilderijen van moderne en traditionele meesters, van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Buiten kan u er aangenaam vertoeven in één van de paviljoenen die uitzicht bieden op een indrukwekkende vallei. Neka Museum heeft één van de meest volledige collecties ter wereld permanent in tentoonstelling.
Ook de dorpen rond Ubud zijn zeker de moeite waard. In Celuk bijvoorbeeld zijn de mensen buitengewoon begaafd in de creatie van zilveren voorwerpen en juwelen. Mas staat dan weer bekend om zijn kunstzinnige houtsnijders.

Contacteer Nathalie voor een reisvoorstel op maat

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos