Travel News
Travel News - Februari 2013Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Met de catamaran op het Beagle kanaal – Argentinie

MET DE CATAMARAN OP HET BEAGLE KANAAL – ARGENTINIE

Ushuaia is de zuidelijkste stad ter wereld en de belangrijkste nederzetting langs het Beagle kanaal. De zeestraat is ongeveer 250 kilometer lang en verdeelt Vuurland in het hoofdeiland in het noorden en in verschillende kleinere eilanden in het zuiden. De zeestraat is genoemd naar het schip de HMS Beagle dat in dit gebied onderzoek uitvoerde onder leiding van Charles Darwin.

Tijdens deze boottocht ziet u meer van de fauna van Patagonië. U vaart over het Beagle kanaal en onderweg ziet u de Oliviaberg, Le Martial gletsjer, het zeeleeuweneiland, veel vogels en natuurlijk Ushuaia met daarachter de uitlopers van de zuidelijke Andes.
Deze excursie kan via ons geboekt worden en duurt een halve dag. Ideaal dus om in ieder programma in te lassen.

Contacteer ons voor meer informatie

La Selva Ecolodge & Spa – avontuur in het regenwoud van Ecuador

LA SELVA ECOLODGE & SPA – AVONTUUR IN HET REGENWOUD VAN ECUADOR

Wij hebben voor u de perfecte afsluiter gevonden voor een rondreis in Ecuador. Middenin het regenwoud ligt La Selva Ecolodge & Spa. De reis er naartoe is al een avontuur op zich: eerst in een tweemotorig vliegtuigje naar het stadje Coca, dan een 2.5h durende tocht over de Napo met een motorkano, vervolgens een korte wandeling over een pad van planken door het regenwoud naar het Garzacocha meer, en ten slotte over dit meer per boomstamkano naar de hut.

De gastvrijheid in de lodge zorgt bovendien voor een perfect verblijf. Het eten is er heel lekker en de kamers zijn comfortabel. Maar het absolute pluspunt van deze lodge zijn de gidsen. Ze zijn enorm sympathiek en toegewijd om hun bijzonder grote kennis over te brengen op hun klanten tijdens een wandeling of een boottocht door de jungle. Wij raden dan ook een verblijf aan van 4 dagen 3 nachten zodat je hier ten volle kan genieten van alle jungleactiviteiten die aangeboden worden in de lodge.

Contacteer ons voor meer informatie

Salar de Uyuni – Bolivie

SALAR DE UYUNI – BOLIVIE

Dat de Salar de Uyuni een grote vlakte is, hoeven wij u alvast niet meer te vertellen. En dat deze vlakte heel veel zout bevat, weet u waarschijnlijk ook al. Er wordt geschat dat het meer dan 10 miljard ton zout bevat, waarvan ongeveer 25.000 ton jaarlijks weggehaald wordt. Misschien een idee als we volgende winter strooizout tekort hebben?

Maar hier volgen enkele andere interessante weetjes van de grootste zoutvlakte ter wereld...

Lees verder

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos