Travel News
Travel News - Februari 2013Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Club Med winter 2013-14

CLUB MED WINTER 2013-14

Vanaf 21 maart 2013 starten de winterboekingen 2013-14 bij Club Med, en om te kunnen genieten van 15% korting op alle verblijven, is snel zijn de boodschap. Op 21, 22 en 23 maart geven zij gegarandeerd 15 % Happy First korting, daarna is het aantal plaatsen met korting beperkt.

Droom je van een prachtige Club Med 2 cruise in de Caraïben, of langs de Zuid-Amerikaanse kust (Cayenne, Salvador, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Ushuaia), of boek je liever snel een wintersportvakantie voor Kerst, of Krokusvakantie, of Pasen ?
Of ga je liever golf spelen op de nieuwe Club Med Belek bestemming, of zie je het graag iets verder ? Een Citystop gedurende 3 dagen in Abu Dhabi of Dubai, om daarna door te vliegen naar Club Med Mauritius of duiken op de Malediven ?

Aarzel geen seconde en neem nu contact op met ons, en geef reeds je voorkeuren door vóór 21 maart.
Wij maken U een vrijblijvende offerte klaar om te kunnen genieten van deze uitzonderlijk aantrekkelijke prijzen.

Contacteer ons

Island hopping in de mooiste Cycladen

ISLAND HOPPING IN DE MOOISTE CYCLADEN

Een island hopping blijft de leukste manier om de Cycladen te ontdekken. Tijdens deze 13-daagse reis verblijf je telkens 3 nachten op 4 verschillende eilanden. De heenvlucht is op Mykonos, de retourvlucht vanuit Santorini. De gekozen hotels zijn stuk voor stuk goed gelegen en van uitstekende kwaliteit. Maar aanpassingen (zoals een ander hotel of extra nachten) zijn perfect mogelijk. Om zorgeloos te kunnen reizen, worden de ferry’s al op voorhand gereserveerd. En als je dit wenst, kan er op elk eiland een huurwagen voorzien worden.
Touroperator Essential Greece biedt deze prachtige rondreis aan voor een prijs vanaf 1.550 euro per persoon. Dit is vluchten, ferry’s en hotels inbegrepen.

Wil je meer zien van hun aanbod? Kom dan zeker langs op dinsdagavond 12 maart voor onze gratis “Reisbabbel met Bubbels”. Iedereen welkom!

Meer informatie over de eilanden

Reisbabbel - Griekenland en eilanden - dinsdag 12 maart 2013

REISBABBEL - GRIEKENLAND EN EILANDEN - DINSDAG 12 MAART 2013

Graag nodigen wij jou uit voor onze reisbabbel over 'Griekenland en eilanden' gevolgd door een glaasje ‘bubbels’. Doel van dit initiatief is om je kennis te laten maken met nieuwe manieren van reizen of minder bekende bestemmingen en je zo te kunnen inspireren voor toekomstige reisplannen.

We kennen allemaal de klassiekers zoals Kreta of Rhodos, maar Griekenland heeft heel wat kleine, ongerepte eilanden ver weg van het massatoerisme. Hier vind je nog de authentieke Griekse gebruiken en cultuur en kan je het echte Griekenland beleven.

ESSENTIAL GREECE is onze geprefereerde partner voor reizen op maat naar Griekenland en zijn eilanden. Zij zullen dan ook met volle overgave een aantal van deze geheime plekjes vrijgeven en het nodige advies verlenen voor jouw reis op maat.

Programma en inschrijving

MSC Cruises pakt uit met de langste waterglijbaan op zee

MSC CRUISES PAKT UIT MET DE LANGSTE WATERGLIJBAAN OP ZEE

Wie er nog niet van overtuigd is dat cruiseschepen kindvriendelijk zijn, hoeft niet langer te twijfelen. De MSC Preziosa krijgt namelijk de langste waterglijbaan op zee! Het allernieuwste schip van rederij MSC Cruises zal op 23 maart 2013 gedoopt worden in Genua.
De 120-meter lange glijbaan, ‘Vertigo’ genaamd, vertrekt op het 18de dek en slingert zich een avontuurlijke weg naar beneden. Zelfs buiten het schip om! Ook is er een transparant gedeelte van 9 meter voorzien waar je de glijders naar beneden kunt zien komen. Kinderen kleiner dan 1,20 meter zijn echter niet toegelaten.
Zij kunnen zich wel amuseren in het waterparadijs. De waterglijbaan maakt namelijk deel uit van een groot waterparadijs, het ‘Doremi Castle Aqua Park’, met fonteinen, waterpistolen, allerlei waterkanonnen en een grote regendouche.

Wie durft de uitdaging aan?

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos