Travel News
Travel News - Februari 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Mythisch Paaseiland

MYTHISCH PAASEILAND

Paaseiland, ofwel Rapa Nui genoemd, is een driehoekig vulkanisch eiland vol mysteries! Wanneer, waar vandaan en hoe de eerste bewoners op het Paaseiland arriveerden is tot op heden nog onbekend. Kwamen ze van de Polynesische eilanden in het westen of uit Zuid-Amerika? Wat we wel weten is dat er op het eiland 2 lokale stammen ontstaan zijn met als belangrijkste onderscheidend kenmerk de ene met lange oren en de andere met korte oren. Het blijft één groot vraagstuk!

Lees verder

Op tocht langs de indrukwekkende Inca Trail

OP TOCHT LANGS DE INDRUKWEKKENDE INCA TRAIL

Toeristen uit de hele wereld bezoeken Peru, niet alleen om Machu Picchu te zien, maar vooral ook om de Inca Trail, de bekendste trektocht in Zuid-Amerika, te bewandelen. Ze komen om de ruïnes en het landschap die deze trektocht zo beroemd maken te aanschouwen. De totale afstand van de Inca Trail is ongeveer 43 kilometer verspreid over 4 dagen/3 nachten. De tocht begint bij de plaats die bekend staat als Kilometer 88. Hier steek je de nauwe brug bij Kusicancha over, waarna je aan de linkerkant van een eucalyptusbos wandelt. De kampeerplaats voor de eerste nacht bevindt zich in Wayllabamba of in Llullucha. De tweede dag is zwaarder dan de eerste: je klimt naar een hoogte van 4200 meter naar de zogenaamde ´Dode Vrouw Pas´ (Warmiwañusqa). De derde dag is de langste, maar voor velen eveneens de interessantste, omdat je indrukwekkende ruïnes als Runkuracay en Sayaqmarca kunt bezoeken. Je kampeert óf in Phuyupatamarca óf in Wiñayhuayna. Op de laatste dag vertrekken veel toeristen vroeg in de ochtend, zodat ze de zon boven Machu Picchu kunnen zien opkomen vanaf de Zonnepoort (Inti Punku). De rest van de dag zul je deze fantastische Verloren Stad van de Inca´s verkennen.

Contacteer Gwendolien indien u ook op avontuur wil vertrekken

Zouthotel in Salar de Uyuni, Bolivia

ZOUTHOTEL IN SALAR DE UYUNI, BOLIVIA

Hoog in de Boliviaanse Andes ligt het Playa Blanca hotel. Het hotel wordt omgeven door een bijna eindeloze witte zee. Geen sneeuw, maar zout, 10 miljoen ton zout om precies te zijn. Het ligt dan ook voor de hand dat dit overvloedig aanwezige materiaal gebruikt werd om het hotel te bouwen. Van de muren, vloeren en daken gemaakt uit zoutblokken tot de tafels, stoelen en zelfs de bedden!
Ideaal dus voor wie op zoek is naar een originele overnachtingsplaats. Gelieve echter niet aan de muren te likken...

Contacteer Gwendolien voor meer informatie

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos