Travel News
Travel News - Februari 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

welkom Charlien!

WELKOM CHARLIEN!

Sinds januari 2012 versterkt Charlien Sabbe ons team bij BEST OF TRAVEL. Met haar opleiding Toerisme en de nodige ervaring in de reisbureauactiviteit, was zij de geknipte persoon om ons ervaren team te vervoegen. U kunt bij Charlien onder andere terecht voor een citytrip naar Barcelona, Londen of Parijs, een vliegvakantie naar Kreta, Ibiza of de Olympische Rivièra, een fly & drive door Andalusië of een Nijlcruise. Zij zal u met het nodige enthousiasme inspireren en adviseren omtrent uw volgende reisplannen.

Quelques jours en Champagne

QUELQUES JOURS EN CHAMPAGNE

Op zoek naar een unieke vakantie in de Champagne streek? Kom dan eens bij ons langs en laat u verrassen door ons aanbod. In 3 dagen ontdekt u het allermooiste van de Champagne.
U start in Reims met een rondleiding in het Champagnehuis G.H. Mumm gevolgd door een degustatie. Daarna ontdekt u de kathedraal Notre-Dame de Reims, een Gotisch meesterwerk. U verblijft één nacht in het Grand Hôtel Continental*** dat ideaal gelegen is om de champagnewijngaarden en het regionale natuurpark van Montagne de Reims te verkennen. Beklim vervolgens de trappen van de Phare de Verzenay en bewonder het adembenemende uitzicht. Ter ontspanning gaat u in Epernay, na een rondleiding door de kelders, een glas champagne De Castellane degusteren. Aan boord van de Champagne Vallée geniet u van een rustgevend boottochtje op de Marne. U verblijft één nacht in Hotel Castel Jeanson*** te Ay. De volgende dag bezoekt u het Centre d’Interprétation Marne 14-18 in Suippes, gewijd aan de Eerste Wereldoorlog. Als afsluiter stapt u aan boord voor een boottocht in Châlons-en-Champagne.

Prijs vanaf 205 euro per persoon.

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel

Mauritius: Beachcomber viert zijn 60ste verjaardag!

MAURITIUS: BEACHCOMBER VIERT ZIJN 60STE VERJAARDAG!

Als pioniers in Mauritius bezit de Beachcomberketen 8 van de mooiste hotels in Mauritius en een luxe hotel in de Seychellen. Hun hotels staan voor de hoogste kwaliteit in de Indische
Oceaan als het gaat om luxe en variëteit!
Dit jaar viert Beachcomber trots zijn gouden jubileum met aantrekkelijke kortingen in zijn tophotels! 60 jaar betekent dan ook 60% korting!
Wacht niet langer en geniet van deze unieke actie! Voor elk wat wils, ouders met kinderen, huwelijksreis of als u op zoek bent naar ‘complete heaven’.
Deze actie is geldig voor een verblijf tussen 15 mei en 31 juli 2012 in één van de unieke 5 * hotels: Dinarobin Hotel Golf & Spa, Paradis Hotel & Golf Club en Trou aux Biches Resort & Spa!

Contacteer ons vrijblijvend voor een reisvoorstel

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos