Travel News
Travel News - Augustus 2012Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Zuiders Tenerife

ZUIDERS TENERIFE

Hotel H10 Big Sur is een kleinschalig driesterrenhotel gelegen in Los Cristianos, in het verlengde van Playa de las Americas. Het levendige kustplaatsje ligt in een mooie baai en telt vele groene zones.

Van hieruit vertrekken dagelijks ferry’s naar buureilanden zoals La Gomera. Elke zondag kun je er flaneren op de markt. Het hotel bevindt zich op het uiteinde van de promenade die Los Cristianos met La Caleta verbindt.

Lees verder

Geniet van l’ÉtÉ Indien in Oost-Canada

GENIET VAN L’ÉTÉ INDIEN IN OOST-CANADA

Interessante cultuur en indrukwekkende natuur kun je vinden in de provincies Ontario en Québec. Een mengeling van Franse en Britse invloeden vind je terug in steden zoals Montréal, Québec en Ottawa.

Maar er is ook een prachtige natuur met waterrijke parken en ruige berggebieden, ongerepte natuur waar je actief kan bezig zijn.
Verken het Algonquin Provincial Park per kano, ga rustig wandelen en deze spectaculaire omgeving en waarschijnlijk ziet u onderweg bevers en elanden, ga beren spotten met een ranger, ga raften op de River Rouge, maak een excursie op zoek naar walvissen die zwemmen in de St.Lawrence Rivier bij Saguenay, volg de route die pelsjagers een eeuw geleden ook hebben gevolgd en onderweg passeert u de Sagueney Fjord met een prachtig uitzicht, ga roeien op het Sacacomie Lake of maak een tocht per 4x4 in de omringende natuur.

Geniet nu in het najaar van de schitterende herfstkleuren in deze prachtige omgeving, kom tot rust en geniet van al het moois dat de natuur en het wildleven in Canada te bieden heeft.

Contacteer ons voor meer informatie

Agadir, Marokko

AGADIR, MAROKKO

Deze zomer trokken we met het ganse gezin naar Agadir. De verwachtingen waren niet al te hoog maar de reis is super meegevallen. Doordat er in de jaren 60 een zware aardbeving was, is de toeristische zone helemaal opnieuw opgebouwd. Met een mooie marina, lange boulevard en prachtige hotels van o.a. Riu, Sofitel, Iberostar en Club Med is deze bestemming absoluut een aanrader.
De temperatuur is er altijd aangenaam maar wel rekening houden dat in de zomermaanden de mist en bewolking soms wat langer kan duren. Naar excursies toe kan je met een treintje naar de haven, kamelenrit, verschillende steden in het binnenland en bezoek aan berberdorpen.

Wij hebben gekozen voor een bezoek aan Immouzer op een uurtje van Agadir. Onderweg krijg je een mooi beeld van het typische landschap met o.a. de oases.
Immouzer is gekend voor de prachtige waterval maar wel rekening houden dat er in bepaalde periodes (zoals de zomer) geen water is maar je kan wel zwemmen in het kleine meertje wat voor een leuke verkoeling zorgt.
We verbleven in het Clubhotel Riu Tikida Dunas en dit is absoluut een aanrader. De gekende keuken en service van Riu kan je hier ook weer terugvinden. Het hotel ligt direct aan de boulevard zodat je makkelijk de brede stranden kan bereiken. Het grote animatieteam zorgt voor leuke activiteiten en verzorgde shows.
Kortom, deze vakantie is voor herhaling vatbaar!

Contacteer ons voor meer informatie

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos