Travel News
Travel News - April 2013Bekijk deze mail in je browser
Aussie Tours logoAfrica Tours logoLatin Tours logoAsia Tours logo
Beste [Aanspreking,fallback=] [firstname,fallback=] [lastname,fallback=]

BESTE [AANSPREKING,FALLBACK=] [FIRSTNAME,FALLBACK=] [LASTNAME,FALLBACK=]

Als gepassioneerde experts delen wij graag onze reiservaringen, tips en nieuwtjes met gelijkgezinden. Hopelijk kan onderstaande selectie een inspiratiebron zijn voor uw toekomstige reisplannen.
Bij interesse maken wij graag met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw reis op maat!

Voor een optimale nieuwsbrief op maat, kan u hier steeds uw profiel aanpassen!

Tangoshow Buenos Aires, Argentinie

TANGOSHOW BUENOS AIRES, ARGENTINIE

Wie tango zegt, zegt Argentinië. Tangodansen is voor de inwoners van Buenos Aires als eten en drinken, als het ware een basisbehoefte. Wie de Argentijnse hoofdstad bezoekt, kan dan ook niet om een bezoek aan één van de vele tangoshows heen.

Wij raden de tangoshow aan in het theater Esquina Carlos Gardel in de wijk Abasto. Het is één van de oudste theaters van de stad, genoemd naar de koning van de tango: Carlos Gardel. Het is een onvergetelijk avondje uit. Je geniet van een lekkere maaltijd in een typische setting terwijl je kijkt naar de professionele tangodansers en –danseressen met begeleidende live muziek.

Contacteer ons voor meer informatie

Ecocamp Patagonia, Torres del Paine NP - Chili

ECOCAMP PATAGONIA, TORRES DEL PAINE NP - CHILI

In het hart van het Torres del Paine NP ligt het Ecocamp Patagonia. Je hebt er een fantastisch panoramisch uitzicht op de machtige granieten toppen. Dit “tentenkamp” vertegenwoordigt een goede mix van hotelaccommodatie en kamperen. De tenten zijn gebouwd in de stijl van de traditionele Kawesqar nomadenstam die hier in harmonie met de natuur heeft geleefd.

Wij raden een verblijf aan in de superior tenten. Deze hebben een ruime, en-suite badkamer met eigen douche en toilet. De superior tenten zijn ruim en zeer comfortabel ingericht. Uniek is het vrije uitzicht in de nok van de tent zodat u 's avonds kan genieten van de meest heldere sterrenhemel. U maakt trekkings door het park met ervaren gidsen die u langs meren, gletsjers, fjorden en bergtoppen leiden. Om een goed beeld te krijgen van deze accommodatie, kijk zeker eens naar deze video en overtuig jezelf!

Contacteer ons voor meer informatie

Een stukje Afrika in Brazilie: Salvador de Bahia

EEN STUKJE AFRIKA IN BRAZILIE: SALVADOR DE BAHIA

Salvador de Bahia ligt in het noordoosten van Brazilië, aan de Atlantische Oceaan. Het is één van de meest indrukwekkende koloniale steden van het land. De slavernij is afgeschaft, maar de Afrikaanse cultuur is hier zo sterk geworteld, dat Salvador ook wel de Afrikaanse ziel van Brazilië genoemd wordt.

Overal zie je zwarte vrouwen in witte rokken (baiana’s), met de mooiste hoofddeksels. En op elk uur van de dag hoor je drumbands, die Braziliaanse en Afrikaanse ritmes combineren.

Lees verder

Tip voor de luxeliefhebber: InForLuxe

TIP VOOR DE LUXELIEFHEBBER: INFORLUXE

InForLuxe is een fris concept dat de luxeliefhebber directe toegang verschaft tot de ruime wereld van klasse en weelde. U wordt op basis van beleving en ervaring door experts op de hoogte gehouden van alle hoogvliegers op vlak van mode, gadgets, auto’s, yachten, gastronomie en droomreizen.

Daarnaast ontdekt u de meest waardevolle, sensationele adressen met klasse die ongetwijfeld een waarde kunnen toevoegen aan uw levenswijze. Geen onnodige promotering of andere emballage: enkel de essentie voor de ontdekkende lezer.

Neem een kijkje

Aanvraag offerte
Aanvraag offerte voor Best of TravelFacebook
Aanvraag offerte voor Aussie ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Africa ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Latin ToursFacebook
Aanvraag offerte voor Asia ToursFacebook
BEST OF TRAVEL - PERMISSION BASED MARKETING POLICY (opt-in)

Privacy
Uw e-mail adres ([email]) werd geregistreerd na telefonische, internet (e-mail) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze emails worden gecontroleerd en zijn virusvrij.

Disclaimer
Best of Travel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Uitschrijven
Indien u onze newsletter niet langer wenst te ontvangen, kan u uw registratie vol-automatisch verwijderen via deze link.

Voorkeuren
Wenst u een "nieuwsbrief op maat" te ontvangen, dan kan u op deze link uw voorkeuren instellen.

Verantwoordelijke uitgever
Els Verhoest - Best of Travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare
all rights reserved
Gebouw Best of TravelBest of Travel logo

Koestraat 187 - 8800 Roeselare
tel. +32 51 700 516 - info@bestoftravel.be - www.bestoftravel.be

Licentie 1085 - IATA 08211103 - Lid Garantiefonds
Aangesloten bij: Aangesloten bij logos